Info

Aukioloajat

5.9.2022 –>

Vastaanotto

Ma-To 10-17

Pe-La 10-17.30

Su Suljettu

Pidätämme oikeuden  aukioloaikojen muutoksiin

Sisäänkirjautuminen näiden aikojen ulkopuolella onnistuu ennakkovarauksella ja sopimalla etukäteen.

Voit tehdä varauksen myös online-kaupastamme

YYTERI RESORT & CAMPING ALUEKARTTA

Varaus- ja peruutusehdot

Palvelujen tai tuotteiden varaus voi tapahtua suullisesti, kirjallisesti tai sähköisen varausjärjestelmän kautta.

Majoitusvuorokausi

Majoitusvuorokausi mökeissä alkaa klo 16 ja päättyy klo 12. Majoitusvuorokausi matkailuajoneuvossa ja teltassa alkaa klo 16 päättyy klo 15. Ennakkoon varatut mökit pidetään varattuina klo 18 saakka, ellei myöhemmästä saapumisesta ole sovittu.
Tiedustele suoraan kohteesta mahdollista early check in / late check out mahdollisuutta ja maksua.

Peruutusehdot

Peruutusehdot (PDF)

Majoittuminen ja mökin siivous

Majoitushintaan kuuluu majoitusyksikön käyttöoikeus. Hintaan sisältyvät majoitusyksikköön kuuluvat varusteet. Asiakkaiden edellytetään käyttävän liinavaatteita, makuupussia tms. Liinavaatteita on tarvittaessa saatavana eri korvauksesta leirintäalueen vastaanotosta. Leirintämökkien (ei wc:tä tai suihkua) normaali loppusiivous sisältyy majoitusyksikön hintaan. Asiakkaalta kuitenkin edellytetään, että hän tyhjentää jääkaapin, tiskaa astiat, vie mökin roskat jätepisteeseen sekä vie pois mahdollisesti mukanaan tuomat pullot ja tölkit. Mikäli olet tilannut liinavaatteet, jätetään ne pinossa sängyn päälle.

Yyterin lomamökkien loppusiivous maksaa 50 €.

Mahdollista on myös tilata välisiivous, joka on samanhintainen kuin loppusiivous. Loppu- tai välisiivouksen voi ostaa varausta tehdessä.

Jos asiakas suorittaa loppusiivouksen itse, sisältää se seuraavat toimet: huonekalut ja tavarat alkuperäisille paikoilleen, astioiden tiskaus, pöytäpintojen pyyhintä, lattioiden lakaisu (imurointi) sekä tyhjien pullojen ja roskien poiskuljetus. Tyhjennäthän myös jääkaapin ja viet tuomasi ruokatarvikkeet mukanasi pois tai roskikseen. Mikäli olet tilannut liinavaatteet, jätetään ne pinossa sängyn päälle.

Pidätämme oikeuden laskuttaa asiakasta jälkikäteen, mikäli loppusiivous on tekemättä tai mökin siivous vaatii ylimääräistä siivousta tai erikoispesuaineiden käyttöä.

Häiriökäyttätymisestä johtuva varauksen keskeytys

Mikäli asiakas/varaaja käyttäytyy leirintäalueen yleisten järjestyssääntöjen tai leirintäalueen henkilökunnan antaman ohjeistuksen vastaisesti eikä leirintäalueen edustajan antamasta ilmoituksesta/huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa varaamassaan majoitusyksikössä tai lähiympäristössä, on leirintäalueella oikeus keskeyttää varaus välittömästi. Kaikista yllä olevista toimenpiteistä aiheutuneet todelliset kustannukset laskutetaan varaajalta.

Vauriot, puutteet ja relamaatiot

Kaikki majoitusyksikön varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi leirintäalueen henkilökunnalle, jolloin ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata tai kompensoida.

Jos haittatekijää ei voida korjata tai kompensoida paikan päällä, on asiasta tehtävä välitön kirjallinen reklamaatio Suomi Camping Oy:lle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida. Samoin asiakas on velvollinen ilmoittamaan välittömästi ja korvaamaan majoitusyksikölle tai leirintäalueen muille rakennuksille ja niiden irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Ilmoittamattomat vauriot laskutetaan todellisten kulujen mukaan jälkikäteen: Varaaja on täysimääräisessä vastuussa varaamansa majoitusyksikön kunnossa pysymisestä majoitusvarauksensa aikanaPalvelun tarjoaja ei vastaa kolmannen osapuolen aiheuttamista ongelmista (esimkatkokset vesi- tai sähköverkossatietoliikenne- tai tv-verkossa).

Henkilömäärä

Majoitusyksikön suurin sallittu henkilömäärä on sama kuin vuoteiden ja lisävuoteiden määrä. Henkilömäärä on ilmoitettava matkustajailmoituksella viimeistään sisäänkirjautumisen yhteydessä, eikä sitä saa ylittää.

Talviaikaan majoitusvarauksen tekijän ja vähintään yhden majoittujista on oltava 24-vuotias. Majoittujien ikä voidaan tarkistaa milloin vain majoituksen aikana. Mikäli kukaan majoittujista ei täytä ikävaatimusta, varaus voidaan peruuttaa ilman maksun palauttamista.

Matkustajatietojen antovelvollisuus

Majoituslain mukaan matkustajan tulee täyttää matkustajailmoitus ennen majoittumistaan. Asiakkaalla on mahdollisuus täyttää ja tulostaa sähköinen matkustajailmoitus ennakkoon, mikä nopeuttaa majoittumista leirintäalueelle. Matkustajailmoitus tulee täyttää viimeistään sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tietojenantovelvollisuuden laiminlyönnistä ja väärien henkilötietojen antamisesta on säädetty rangaistus rikoslaissa

Alaikäiset majoittujat

Alaikäiset ovat tervetulleita majoittumaan. Edellytämme, että jokaisella alaikäisellä majoittujalla on huoltajaltaan saatu vapaamuotoinen lupalappu mukanaan tai se on lähetetty sähköpostitse ennakkoon. Lapussa tulee olla myös huoltajan puhelinnumero. Kaikki mökissä majoittujat ovat yhteisvastuussa, jos irtaimistoa rikotaan tahallisesti tai varastetaan. Ilmoitamme kaikesta ilkivallasta myös huoltajille ja tarvittaessa myös poliisille.

Talviaikaan majoitusvarauksen tekijän ja vähintään yhden majoittujista on oltava 24-vuotias. Majoittujien ikä voidaan tarkistaa milloin vain majoituksen aikana. Mikäli kukaan majoittujista ei täytä ikävaatimusta, varaus voidaan peruuttaa ilman maksun palauttamista.

Tupakointi ja lemmikkieläimet

Tupakointi on sallittu vain majoitustilojen ulkopuolella. Luvattomasta sisällä tupakoinnista palvelun tarjoajalla on oikeus veloittaa siivouksesta ja tuuletuksesta aiheutuneet lisäkulut. Lemmikin tuonti majoitustiloihin on sallittu, mutta siitä on aina ilmoitettava etukäteen. Varaathan lemmikillesi tarvittaessa oman pedin, lemmikin paikka ei ole sängyssä tai sohvalla. Lemmikkieläimistä veloitetaan majoitusajalta 10 € lisämaksu. Lemmikin sairaus ei ole varauksen perumiseen oikeuttava syy.

Sairastapaukset

Lääkärintodistusta vastaan veloitetaan toimistokulut 20 €/varaus. Useamman majoitusyksikön varauksissa tai ryhmävarauksissa yhden henkilön sairastuminen ei oikeuta perumaan koko varausta.

Erimielisyydet

Ensisijaisesti palvelun tarjoaja ja Asiakas neuvottelevat mahdollisista erimielisyyksistä ja pyrkivät ratkaisuun. Jos asiakas ja palvelun tarjoaja eivät pääse yhteisymmärrykseen, asiakas voi saattaa riita-asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.

Palvelun tarjoajan oikeus peruuttaa varaus

Leirintäalue ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamasta varauksen peruuntumisesta. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada mahdollisesti etukäteen maksamansa majoitushinta takaisin. Palvelun tarjoajan vastuu rajoittuu vain maksetun summan palauttamiseen, eikä velvoitetta korvaavan kohteen tarjoamiselle ole. Force majeure –tapauksessa palveluntarjoaja voi mahdollisuuksiensa mukaan tarjota varauksen peruuttamisen vaihtoehdoksi varauksen vaihtoa toiseen majoitusmuotoon.

Palvelun tuottajalla on oikeus milloin tahansa muuttaa palvelua, sen sisältöä, saatavilla oloa ja tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä Asiakkaalle kotisivuillaan. Muutokset tulevat voimaan välittömästi kuitenkin niin, että Asiakkaan varauksiin sovelletaan aina varauksen tekohetkellä voimassa olleita ehtoja.

UKK

Saanko ottaa lemmikin mukaan?

Kyllä alueellemme saa ottaa lemmikin mukaan, kunhan sen pitää kytkettynä. Mökkeihimme saa myös ottaa lemmikin, tästä veloitamme 10€ lisämaksun.

Voiko mökkiin kirjautua aiemmin?

Mökkien sisäänkirjautumisaika on klo. 16. Edelliset asiakkaiden uloskirjautuminen on klo. 12 Mikäli olemme saaneet mökin siivottua etuajassa, voimme luovuttaa sen aiemmin asiakkaan käyttöön.

Voiko alaikäinen majoittua mökissä?

Alaikäiset ovat tervetulleita majoittumaan. Edellytämme, että jokaisella alaikäisellä majoittujalla on huoltajaltaan saatu vapaamuotoinen lupalappu mukanaan tai se on lähetetty sähköpostitse ennakkoon. Lapussa tulee olla myös huoltajan puhelinnumero. Kaikki mökissä majoittujat ovat yhteisvastuussa, jos irtaimistoa rikotaan tahallisesti tai varastetaan. Ilmoitamme kaikesta ilkivallasta myös huoltajille ja tarvittaessa myös poliisille.

Talviaikaan majoitusvarauksen tekijän ja vähintään yhden majoittujista on oltava 24-vuotias. Majoittujien ikä voidaan tarkistaa milloin vain majoituksen aikana. Mikäli kukaan majoittujista ei täytä ikävaatimusta, varaus voidaan peruuttaa ilman maksun palauttamista.

Milloin varauksen voi vielä perua?

Jos olet estynyt saapumasta, tulee varaus peruuttaa välittömästi puhelimitse tai sähköpostilla kohteeseen, johon varaus on tehty.

Jos kyseessä on jo maksettu varaus, voit anoa takaisinmaksua sähköpostitse osoitteessa myynti@suomicamping.fi. Muista aina ilmoittaa nimesi, tilausnumerosi ja majoituksen ajankohta. Luottokortilla maksetut varaukset hyvitetään pääsääntöisesti takaisin luottokortille ja verkkopankkimaksut sille tilille, josta maksu on suoritettu. Takaisinmaksuanomus tulee tehdä viimeistään 14 vrk peruutuksen jälkeen.

Normaaliajankohtien varaukset

Maksua palautettaessa vähennetään aina toimistokulut 20 €. Jos olet valinnut maksutavaksi Collector laskun/osamaksun, voi sinulle tulla lisäkuluja Luotonantaja Collector Bankilta.

Yhden yön varauksissa varaus voidaan peruuttaa varauksen alkamista edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä, tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta majoitusliikkeellä on oikeus veloittaa koko varauksen arvo.

  • Useampaa yötä tai majoitusyksikköä koskevan varauksen asiakas voi peruuttaa 7 vuorokautta ennen varauksen alkamispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta on majoitusliikkeellä oikeus veloittaa 50 % varauksen arvosta siltä ajalta, kun majoitusyksikköä ei ole saatu myytyä edelleen.
  • Jos asiakas peruuttaa useampaa yötä tai majoitusyksikköä koskevan varauksensa alle 48 tuntia ennen varauksen alkua eikä majoitusyksikköä saada myytyä edelleen, on majoitusliikkeellä oikeus veloittaa koko varauksen arvo
  • Lisäpalveluiden kuten saunavarauksen peruutus tulee tehdä edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä, tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta majoitusliikkeellä on oikeus veloittaa koko varauksen arvo

Saapumatta jättäminen: leirintäalueella on oikeus periä asiakkaalta varattujen palvelujen täysi hinta

Lähtö ennen sovittua ajankohtaa: käyttämättä jääneeltä ajalta veloitetaan täysi hinta

Saapumatta jättäminen: veloitetaan sovittujen palvelujen täysi hinta.
Lähtö ennen sovittua ajankohtaa: käyttämättä jääneeltä ajalta veloitetaan täysi hinta.

Katso tarkemmat ohjeet ja ryhmävarausten peruutusehdot varaus- ja peruutusehdoista ylempää.

Voiko mökkiin tulla yöpyjiä enemmän kuin vuodepaikkoja on?

Majoitusyksikön suurin sallittu henkilömäärä on sama kuin vuoteiden ja lisävuoteiden määrä. Henkilömäärä on ilmoitettava matkustajailmoituksella viimeistään sisäänkirjautumisen yhteydessä, eikä sitä saa ylittää. Poikkeuksen voimme kuitenkin tehdä, mikäli kyseessä on pieni lapsi.

Talviaikaan majoitusvarauksen tekijän ja vähintään yhden majoittujista on oltava 24-vuotias. Majoittujien ikä voidaan tarkistaa milloin vain majoituksen aikana. Mikäli kukaan majoittujista ei täytä ikävaatimusta, varaus voidaan peruuttaa ilman maksun palauttamista.

Kuinka lähellä Yyterin hiekkaranta on?

Yyteri Resort & Camping sijaitsee aivan Yyterin hiekkarannan välittömässä läheisyydessä. Alueeltamme rantaan on n. 200m.

Saako mökin pihassa grillata?

Muualla kuin nuotiopaikoilla grillaaminen ja tulen teko on kielletty. Alueelta löytyy useampi nuotiopaikka, jonne tulen saa tehdä huomioiden mahdolliset metsä- ja nurmipalovaroitukset.

COVID info

Asiakkaidemme turvallisuus on meille erittäin tärkeä asia!

 

Kaikki majoituspalvelut ovat auki ja palvelemme asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Panostamme mökkien ja yleisten tilojen siivoukseen parhaamme mukaan.

Kaikki mökit ovat omalla sisäänkäynnillä ja halutessaan asiakkaat voivat kirjautua sisään ja ulos kontaktittomasti.

 

Alueellemme ei saa tulla, jos olet altistunut koronavirukselle tai olet karanteenissa. Se vaarantaa muiden asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden.

 

Noudatathan viranomaisten ohjeita ja määräyksiä!

rakennamme kestävää matkailua

Suomi Camping Oy ja Yyteri Resort & Camping ovat sitoutuneet kestävän matkailun periaatteisiin.

Käytännössä toteutamme kestävän matkailun periaatteita Ekokompassin ja Visit Finlandin Sustainable Travel Finland (STF) -kehittämispolun kautta.

Lue lisää vastuullisuusmatkastamme täältä