Info

Aukioloajat

VASTAANOTTO
Joka päivä klo 8.00-23.00

KAHVILA/RAVINTOLA
Joka päivä klo 8.00-22.00 (keittiö 11.30-20.00)

Mikäli saavut aukioloaikojen ulkopuolella, teethän varauksen ennakkoon.

Tervetuloa!

rakennamme kestävää matkailua

Suomi Camping Oy ja Yyteri Resort & Camping ovat sitoutuneet kestävän matkailun periaatteisiin.

Merkkinä sitoutumisestamme ympäristövastuulliseen toimintaan, olemme saaneet Ekokompassi sertifikaatin.

Osoituksena arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen olemme saaneet Sustainable Travel Finland -merkin 

Lue lisää vastuullisuusmatkastamme täältä

Varaus- ja peruutusehdot

Palvelujen tai tuotteiden varaus voi tapahtua suullisesti, kirjallisesti tai sähköisen varausjärjestelmän kautta.

Majoitusvuorokausi

Majoitusvuorokausi mökeissä alkaa klo 16 ja päättyy klo 12.

 

Majoitusvuorokausi matkailuajoneuvossa ja teltassa alkaa klo 16 päättyy klo 15. Ennakkoon varatut mökit pidetään varattuina klo 18 saakka, ellei myöhemmästä saapumisesta ole sovittu.

 

Tiedustele suoraan kohteesta mahdollista early check in / late check out mahdollisuutta ja maksua.

Majoittuminen ja mökin siivous

Majoitushintaan kuuluu mökin käyttöoikeus. Hintaan sisältyvät majoitusyksikköön kuuluvat varusteet. Asiakkaiden edellytetään käyttävän mökeissä liinavaatteita, makuupussia tms. Liinavaatteita on tarvittaessa saatavana eri korvauksesta leirintäalueen vastaanotosta.

 

Leirintämökkien (ei wc:tä tai suihkua) normaali loppusiivous sisältyy majoitusyksikön hintaan. Asiakkaalta kuitenkin edellytetään, että hän tyhjentää jääkaapin, tiskaa astiat, vie mökin roskat jätepisteeseen sekä vie pois mahdollisesti mukanaan tuomat pullot ja tölkit. Mikäli olet tilannut liinavaatteet, jätetään ne pinossa sängyn päälle.

 

Lomamökkien loppusiivous maksaa 50 €.

 

Jos asiakas suorittaa loppusiivouksen itse, sisältää se seuraavat toimet: huonekalut ja tavarat alkuperäisille paikoilleen, astioiden tiskaus, pöytäpintojen pyyhintä, lattioiden lakaisu (imurointi) sekä tyhjien pullojen ja roskien poiskuljetus. Tyhjennäthän myös jääkaapin ja viet tuomasi ruokatarvikkeet mukanasi pois tai jätepisteeseen. Mikäli olet tilannut liinavaatteet, jätetään ne pinossa sängyn päälle.

 

Mahdollista on myös tilata välisiivous, joka on samanhintainen kuin loppusiivous. Loppu- tai välisiivouksen voi ostaa varausta tehdessä.

 

Pidätämme oikeuden laskuttaa asiakasta jälkikäteen, mikäli loppusiivous on tekemättä tai mökin siivous vaatii ylimääräistä siivousta tai erikoispesuaineiden käyttöä.

Häiriökäyttätymisestä johtuva varauksen keskeytys

Mikäli asiakas/varaaja käyttäytyy leirintäalueen yleisten järjestyssääntöjen tai leirintäalueen henkilökunnan antaman ohjeistuksen vastaisesti eikä leirintäalueen edustajan antamasta ilmoituksesta/huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa varaamassaan majoitusyksikössä tai lähiympäristössä, on leirintäalueella oikeus keskeyttää varaus välittömästi. Kaikista yllä olevista toimenpiteistä aiheutuneet todelliset kustannukset laskutetaan varaajalta.

Vauriot, puutteet ja reklamaatiot

Kaikki majoitusyksikön varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi leirintäalueen henkilökunnalle, jolloin ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata tai kompensoida.

Jos haittatekijää ei voida korjata tai kompensoida paikan päällä, on asiasta tehtävä välitön kirjallinen reklamaatio Suomi Camping Oy:lle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida. Samoin asiakas on velvollinen ilmoittamaan välittömästi ja korvaamaan majoitusyksikölle tai leirintäalueen muille rakennuksille ja niiden irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Ilmoittamattomat vauriot laskutetaan todellisten kulujen mukaan jälkikäteen: Varaaja on täysimääräisessä vastuussa varaamansa majoitusyksikön kunnossa pysymisestä majoitusvarauksensa aikanaPalvelun tarjoaja ei vastaa kolmannen osapuolen aiheuttamista ongelmista (esimkatkokset vesi- tai sähköverkossatietoliikenne- tai tv-verkossa).

Henkilömäärä

Majoitusyksikön suurin sallittu henkilömäärä on sama kuin vuoteiden ja lisävuoteiden määrä. Henkilömäärä on ilmoitettava matkustajailmoituksella viimeistään sisäänkirjautumisen yhteydessä, eikä sitä saa ylittää.

Talviaikaan majoitusvarauksen tekijän ja vähintään yhden majoittujista on oltava 24-vuotias. Majoittujien ikä voidaan tarkistaa milloin vain majoituksen aikana. Mikäli kukaan majoittujista ei täytä ikävaatimusta, varaus voidaan peruuttaa ilman maksun palauttamista.

Matkustajatietojen antovelvollisuus

Majoituslain mukaan matkustajan tulee täyttää matkustajailmoitus ennen majoittumistaan. Asiakkaalla on mahdollisuus täyttää ja tulostaa sähköinen matkustajailmoitus ennakkoon, mikä nopeuttaa majoittumista leirintäalueelle. Matkustajailmoitus tulee täyttää viimeistään sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tietojenantovelvollisuuden laiminlyönnistä ja väärien henkilötietojen antamisesta on säädetty rangaistus rikoslaissa

Alaikäiset majoittujat

Alaikäiset ovat tervetulleita majoittumaan. Edellytämme, että jokaisella alaikäisellä majoittujalla on huoltajaltaan saatu vapaamuotoinen lupalappu mukanaan tai se on lähetetty sähköpostitse ennakkoon. Lapussa tulee olla myös huoltajan puhelinnumero. Kaikki mökissä majoittujat ovat yhteisvastuussa, jos irtaimistoa rikotaan tahallisesti tai varastetaan. Ilmoitamme kaikesta ilkivallasta myös huoltajille ja tarvittaessa myös poliisille.

Talviaikaan majoitusvarauksen tekijän ja vähintään yhden majoittujista on oltava 24-vuotias. Majoittujien ikä voidaan tarkistaa milloin vain majoituksen aikana. Mikäli kukaan majoittujista ei täytä ikävaatimusta, varaus voidaan peruuttaa ilman maksun palauttamista.

Lemmikkieläimet

Lemmikin tuonti majoitustiloihin on sallittu, mutta siitä on aina ilmoitettava etukäteen. Varaathan lemmikillesi tarvittaessa oman pedin, lemmikin paikka ei ole sängyssä tai sohvalla. Lemmikkieläimistä veloitetaan lisämaksu; leirintämökeissä  10 €/majoitusaika ja lomamökeissä 10€/vrk (maks 30€). Lemmikin sairaus ei ole varauksen perumiseen oikeuttava syy.

Tupakointi 

Tupakointi on sallittu vain majoitustilojen ulkopuolella. Luvattomasta sisällä tupakoinnista palvelun tarjoajalla on oikeus veloittaa siivouksesta ja tuuletuksesta aiheutuneet lisäkulut. 

Peruutukset

Jos olet estynyt saapumasta, tulee varaus peruuttaa välittömästi puhelimitse tai sähköpostilla kohteeseen, johon varaus on tehty. Tutustu varaus- ja peruutusehtoihin osion lopussa.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Milloin ja miten voin vielä peruuttaa varaukseni?

Jos olet estynyt saapumasta, tulee varaus peruuttaa välittömästi puhelimitse tai sähköpostilla. Varauksen voi useimmissa tapauksissa peruuttaa 24 h ennen varauksen alkua.

Jos kyseessä on jo maksettu varaus, voit kysyä takaisinmaksua sähköpostitse osoitteessa myynti@suomicamping.fi.


Muista aina ilmoittaa nimesi, varausnumerosi, kohde ja majoituksen ajankohta.

Maksua palautettaessa vähennetään aina toimistokulut 20 €.

Muiden varauskanavien kuin meidän (esim. booking.com) kautta tehdyt varaukset täytyy peruuttaa suoraan heidän sivuiltaan. Näissä varauksissa voi myös olla erilaisia peruutusehtoja jotka varaustilanteessa olette hyväksyneet, katsothan ne tarkkaan ennen varauksen peruutuksen yritystä.

Katso tarkemmat peruutusehdot sekä ryhmien peruutusehdot tästä 

Saanko ottaa lemmikin mukaan?

Meille ovat lemmikit lämpimästi tervetulleita, mutta muistathan ilmoittaa lemmikin tulosta meille etukäteen.

Varaathan lemmikillesi tarvittaessa oman makuupaikan, koska lemmikin paikka ei ole sängyssä tai sohvalla.

Lemmikkieläimistä veloitetaan lisämaksu; leirintämökeissä 10 €/majoitusaika, ja lomamökeissä 10 €/vrk (maks 30€). Lemmikkimaksu ei korvaa lemmikin aiheuttamia vahinkoja tai ylimääräisiä tekstiilien pesulakuluja.

Lemmikin sairaus ei ole varauksen perumiseen oikeuttava syy. Asiakas on velvollinen korjaamaan lemmikkien jätökset leirintäalueelta. 

Voiko mökkiin kirjautua aiemmin?

Mökkien sisäänkirjautumisaika on klo 16. Edellisten asiakkaiden uloskirjautuminen on klo 12. Mikäli olemme saaneet mökin siivottua etuajassa, voimme luovuttaa sen aiemmin asiakkaan käyttöön.

Voiko alaikäinen majoittua mökissä?

Alaikäiset ovat tervetulleita majoittumaan. Edellytämme, että jokaisella alaikäisellä majoittujalla on huoltajaltaan saatu vapaamuotoinen lupalappu mukanaan tai se on lähetetty sähköpostitse ennakkoon. Lapussa tulee olla myös huoltajan puhelinnumero. 

 

Kaikki mökissä majoittujat ovat yhteisvastuussa, jos irtaimistoa rikotaan tahallisesti tai varastetaan. Ilmoitamme kaikesta ilkivallasta myös huoltajille ja tarvittaessa myös poliisille.

 

Kesäkauden ulkopuolella majoitusvarauksen tekijän ja vähintään yhden majoittujista on oltava 24-vuotias. Majoittujien ikä voidaan tarkistaa milloin vain majoituksen aikana. Mikäli kukaan majoittujista ei täytä ikävaatimusta, varaus voidaan peruuttaa ilman maksun palauttamista.

Voiko mökkiin tulla yöpyjiä enemmän kuin vuodepaikkoja on?

Majoitusyksikön suurin sallittu henkilömäärä on sama kuin vuoteiden ja lisävuoteiden määrä. Henkilömäärä on ilmoitettava matkustajailmoituksella viimeistään sisäänkirjautumisen yhteydessä, eikä sitä saa ylittää. Poikkeuksen voimme kuitenkin tehdä, mikäli kyseessä on pieni lapsi.

 

 

Voinko varata jonkin tietyn mökkinumeron?

Valitettavasti emme pysty tekemään varauksia siten, että ottaisimme varaukset suoraan mökkinumeron perusteella.

 

Tiettyä mökkinumeroa voi aina toivoa ja laitamme sen varaukseenne toiveena ylös. Otattehan huomioon, että valitettavasti emme pysty aina toiveita toteuttamaan.

 

Onlinekaupan kautta tehdyissä varauksissa kaikki toiveet liittyen mökin numeroon, sijaintiin sekä mahdolliset muut pyynnöt kuten matkasängyt vauvalle, voit esittää asiakastietojen yhteydessä "lisätietoja" -kentässä.

Saako mökin pihassa grillata?

Muualla kuin nuotiopaikoilla grillaaminen ja tulenteko on kielletty. Alueelta löytyy useampi nuotiopaikka, jonne tulen saa tehdä huomioiden mahdolliset metsä- ja ruohikkopalovaroitukset.

Tarvitseeko minun varata matkailuajoneuvolle tai teltalle paikka ennakkoon?

Suosittelemme varaamaan paikan kesäaikaan ennakkoon. Helpoiten teet varauksen suoraan nettikaupastamme (siellä on näkyvissä ajantasainen varaustilanne). 

 

Jos laitat meille matkailuajoneuvopaikan varauspyynnön sähköpostilla, suosittelemme laittamaan heti seuraavat tiedot, jotta varauksen teko onnistuu helposti: hlömäärä, majoituksen päivämäärät, onko alennukseen oikeuttavia kortteja sekä haluaako tehdä varauksen Lammenranta-, Valtti-, Hiekka- vai Nurmipaikalle.

 

Teltalla saapuvilta tarvitsemme hlömäärän, majoituksen päivämäärät, onko alennukseen oikeuttavia kortteja sekä varataanko telttapaikka, teltta+ autopaikka vai teltta+autopaikka sähköllä.  

Kuinka lähellä Yyterin hiekkaranta on?

Yyteri Resort & Camping sijaitsee aivan Yyterin hiekkarannan välittömässä läheisyydessä. Alueeltamme rantaan on n. 200m.

Onko alueella ravintola ja kuuluuko aamiainen majoituksen hintaan?

Alueeltamme löytyy kesäravintola Ulappa, joka palvelee kesäsesongilla. Aukioloajat ja menun löydät Palvelut -sivulta.

Aamiainen ei kuulu meillä majoituksen hintaan. Aamiaisen voi kesäsesongilla ostaa kesäravintola Ulapasta, aikuinen 12 € sekä lapsi 6 € (4-7 v.). 

Kulkeeko joukkoliikenne Yyteriin sekä pääseekö helposti keskustaan?

Meiltä pääsee helposti bussilla suoraan Porin keskustaan sekä keskustasta meille.

Bussilla numero 34 pääsee Yyteriin päivittäin noin kerran tunnissa aamusta keskiyöhön.

 

5.6.-9.8.2023 kulkee lisäksi linja nro 44, joka on suorin ja nopein linja Yyteriin. Tänä vuonna bussi kulkee Yyteristä Reposaareen asti.

 

Katso aikataulut reittioppaasta 

YYTERI RESORT & CAMPING ALUEKARTTA