Palvelut

Yyteri Resort & Camping palvelut

Alueellamme voit saunoaruokailla ja nauttia virkistävää juomaa tai pelata vaikka minigolfia

Saunat

Yyteri Resort & Camping tarjoaa löylyttelyjä ympäri vuoden!

Ankkuri-rakennuksessa sijaitsevat saunamme lämpeävät Ruutujärven rannalla innokkaita saunojia varten sekä yksityisinä perhesaunavuoroina, TYKY- päivien loppuhuipennuksena että rentojen illanistujaisten iloksi. Voit varata saunarakennukselta käyttöösi molemmat saunat tai vain toisen, takkahuoneella tai ilman.

 

Perhesauna

Perhesauna lämpiää alueella majoittuville varattaessa:

  • kolme suihkua
  • tilava pukuhuone
  • terassi
  • laituri

Perhesaunan voit varata majoituksen yhteydessä myös nettikaupasta.

Perhesaunan hinta:

  • 30 €/50 min
  • Juhannus ja muut erikoistapahtuma-ajat 35 €/h

Varaa omat peseytymistarvikkeet, pyyhkeet ja pefletit mukaan.
Hinnat eivät sisällä siivousta, tilat jätettävä lähtiessä siistiin kuntoon.

Yleiset aamusaunat miehille ja naisille lämpiävät noin Juhannuksesta alkaen koko sesongin läpi ja kuuluvat majoituksen hintaan. Saunasta on mahdollisuus pulahtaa suoraan uimaan Ruutujärveen.

Voit varata saunat käyttöön myös ryhmällesi!

Tilaussaunassa onnistuu virallinen palaveri tai leppoisa juhlatilaisuus. Saunatila soveltuu hyvin esimerkiksi yrityksen virkistyspäivän viettoon tai koulutustilaisuuteen. Leirintäalueen reunamilta aukeaa mahtavat ulkoilumahdollisuudet luontopolkuineen, tai voitte ryhmänne kanssa pelata minigolf-turnauksen ennen löylyjä.

Tilaussauna ja takkahuone ovat ryhmille, tilat sopivat max 12 hengelle. Löylyhuoneisiin mahtuu kerrallaan n. 6 henkilöä / sauna. Takkahuoneessa on jääkaappi saunajuomien tai eväiden säilytykseen. Kesäaikaan käytössä myös saunan iso kalustettu terassi.

Kysy tarjousta saunatiloistamme!

Kesäravintola ulappa

Ravintola Ulapan keittiö on suljettu loppuvuoden 2022. Kahvila on auki joka päivä noin elokuun loppuun asti. Kahvilan aukioloajat voit tarkistaa info sivulta.

Aurinkoisella terassilla voit nauttia kylmistä juomista tai vaikka jäätelöstä.

Menu (PDF)

Pizza menu (PDF)

Kesäkauppa

Vastaanotto/ravintolarakennuksessa toimii myös kesäkauppa, josta voit ostaa mm. peruselintarvikkeet sekä virvokkeet ja jäätelöt. Kesäkaupasta nappaat kätevästi eväitä ja tekemistä mukaan rannalle.

Kesäkauppa on kesäaikaan auki joka päivä klo 9.00-21.00.

Tervetuloa ostoksille!

Nuotiopaikat

Leirintäalue tarjoaa myös tunnelmallisia hetkiä nuotioiden äärellä. Meillä nuotiopaikkoja alueella on useampia ja Rantavehnä-huoltorakennuksesta löytyy myös sisällä olevat tulipaikat.

Tulen teko muualla kuin nuotiopaikoilla on kielletty. Noudatathan myös voimassa olevia mahdollisia metsäpalovaroituksia.