Aktiviteetit

Vapaa-ajan palvelut

Yyterissä riittää tekemistä! Hurjan suositut polkuautot ovat sekä pienten että vähän isompienkin kuskien suosikkeja. Meiltä voit vuokrata myös erilaisia pallopelejä. Leppoisan mökki-illan pelastajan Mölkyn voit myös vuokrata vuokravälinepisteeltä.

Perheen pienimmille kivaa tekemistä tarjoaa alueen leikkipuisto.

Minigolf

Vastaanoton vierestä löytyy 18 reikäinen minigolf-rata, jota kaikki ovat tervetulleita pelaamaan. Minigolf välineet voit vuokrata vuokravälinepisteeltä.

Välinevuokraus

Leirintäalueella voit kokeilla taitojasi tenniksessä, koripallossa tai rantalentopallossa. Vastaanotosta on lainattavissa erilaisia kivoja lautapelejä koko perheelle. Tule testaamaan ja tutustu muihin vuokravälineisiin! 

Kysy vuokravälineistä lisää vuokravälinepisteeltämme. 

Minigolf

18 reikäinen minigolf rata

Aikuiset 7€, lapset 4€

Polkuauto

Vuokrattavissa verkkokaupasta tai vuokravälinepisteestä

10€/tunti/polkuauto

Pyörät

Vuokrattavissa 3 tunniksi (9€) tai koko päiväksi (25€)

Sähköskootteri

Varaa verkkokaupasta tai vuokravälinepisteestä. Sisältää sähköskootterin, kypärän, sekä kirjallisen / suusanallisen käyttöopastuksen.
Minimi vuokraus 2 tuntia.
Avaimen ja välineiden nouto vastaanotosta/vuokravälinepisteestä. Hinta alkaen 25€/2 tuntia

Tennis

Tenniskenttä + mailat ja pallot

Tenniskentän tuntihinta 5€ + välineet 3€

Uimaranta

Yyterin hiekkaranta on Suomen kauneimpia hiekkarantoja ja samalla Etelä-Suomen laajimpia yhtenäisiä hiekkarantoja ja dyynialueita. Yyteri tarjoaa upeat elämykset meren äärellä aivan kuin etelässä olisi. Yyterin matala rantavesi soveltuu hyvin myös perheen pienimmille. Yyteri Resort & Camping sijaitsee aivan hiekkarantojen välittömässä läheisyydessä.

Lisäksi alueeltamme löytyy oma Ruutujärvemme, jossa voi myös pulahtaa uimataitoiset matkailijat. Ruutujärvi sijaitsee aivan Ankkuri-saunarakennuksemme tuntumassa. Halutessasi voit vuokrata omalle porukallesi saunavuoron vastaanotosta tai netistä.

Koko Yyterin alueen kartta (PDF)

ANGRY BIRDS –LEIKKIPUISTO

Porttien läheisyydestä löytyy aidattu Angry Birds –Leikkipuisto, jossa perheen pienimmille riittää puuhaa erilaisten laitteiden parissa. Lisäksi alueeltamme löytyy toinen perinteinen, pienempi leikkipuisto läheltä Rantavehnä-huoltorakennusta.

Yyterin retkeilyreitit

Yyterin alue antaa upeat mahdollisuudet esimerkiksi retkeilyyn ja koko perheen ulkoiluun ympäri vuoden! Yyterissä on yli 30 kilometriä luontoreittejä ja 15 lintutornia tai –lavaa. Luontoreiteillä voit nautiskella hiljaisuudesta tai haastaa itsesi lenkkeillen tai vaikka fat biken selässä, valinta on sinun! Yyteristä löytyy harrastuksia kokeiltavaksi sekä kesä- että hiihtolomalle; lajeissa löytyy surffauksesta ratsastukseen ja sauvakävelystä kiipeilyyn!

Rantaelämästä nauttivat myös eläimet! Yyterin läheisyydessä Mäntyluodossa sijaitsee ainutlaatuinen 450 metriä pitkä koiraranta, jossa koirat saavat olla vapaana. Koirarannan osoite on Merisatamantie 13, 28880 Pori

Joko pehmeä hiekkaranta on kokeiltu ja tekisi mieli kokeilla muutakin kuin auringon palvontaa? Tästä vinkkejä päivän viettoon!

Laaja aluekartta (PDF)

Yyterin rantakartta (PDF)

Lähialueen aktiviteetit

Seikkailupuisto Huikeessa

Seikkailupuisto Huikeessa seikkailet ja vietät sporttisen päivän niin pienempien kuin suurempienkin hurjapäiden kanssa! Huikeeseen pääset helposti kävellen rannan kautta, autolla kierrät hieman pidemmän matkan Mäntyluodontien kautta.

Lue lisää

Yyteri Golf

Golffaa hulppeissa, merellisissä maisemissa! Kaikentasoisille pelaajille 18 luonnonkaunista väylää rantadyynien, mäntymetsien ja vesiesteiden keskellä.

Lue lisää

Yyterin Surfkeskus

Surfkeskus sijaitsee Yyterinlahdella ja sieltä voit vuokrata esim. purjelautavälineitä. Yyterin Sufkeskus tarjoaa mm. purjelautojen ja sup-lautojen vuokrausta ja opastusta.

Lue lisää

Yyterin virkistyshotelli

Kylpylähotelli aivan alueemme lähettyvillä. Tarjoaa hotelli-, ravintola- ja kylpyläpalveluita.

Lue lisää